MENY

(Serveras fredag och lördag kväll)

SNACKS

Friterade Valencia Mandlar – 65 kr

Oliver – 60 kr

Chips – 45 kr

Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd – 155 kr

StationensOst & Chark för två – 245 kr

FÖRÄTTER

LÖJROM FRÅN VÄNERN
potatisterrin, crème fraiche & rödlök – 185 kr

RAVIOLI FYLLD MED KONFITERAD ANKA
hasselnötter, sherry & plommonsås 175 kr

BRÄSERAD PURJOLÖK
beurre blanc, pocherat ägg & brioche 165 kr
(extra 20g löjrom 75 kr)

VARMRÄTTER

STEKTA PILGRIMSMUSSLOR
lardo, brynt smör, blomkål & pommes allumettes – 355 kr

SVENSK DOVHJORTSYTTERFILÉ
bakad lök, brysselkål & rödvinssås – 375 kr

PARMIGIANA DI MELANZANE
aubergine, tomatsås, mozzarella & basilika – 295 kr

SIDES

Pommes frites & tryffelemulsion – 75 kr

Sallad med rädisor, ruccola & parmesan – 65 kr

Potatisstomp – 65 kr

ALLTID PÅ STATIONEN

FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295 kr

RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
sojagravad äggula, pistage, päron, citrusmajo, krispig kål & pommes frites – 295 kr

ATT AVSLUTA MED

3 sorters utvald ost med sött & sprött – 175 kr

CHOUX
med choklad & hasselnötter – 135 kr

SEMIFREDDO
med lingon – 135 kr

CITRONSORBERT
med Champagne – 155 kr

Chokladpralin, 1 st – 30 kr / 2 st – 55 kr

BARN

KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115 kr

Glasscoupe – 75 kr

Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!