MENY
(Serveras fredag och lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65 kr
Oliver – 60 kr
Chips – 45 kr
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd – 155 kr
StationensOst & Chark för två – 245 kr
FÖRÄTTER
LÖJROM FRÅN VÄNERN
potatisterrin, crème fraiche & rödlök – 185 kr
RAVIOLI FYLLD MED KONFITERAD ANKA
hasselnötter, sherry & plommonsås 175 kr
BRÄSERAD PURJOLÖK
beurre blanc, pocherat ägg & brioche 165 kr
(extra – 20g löjrom 75 kr)
VARMRÄTTER
STEKTA PILGRIMSMUSSLOR
lardo, brynt smör, blomkål & pommes allumettes – 355 kr
SVENSK DOVHJORTSYTTERFILÉ
bakad lök, brysselkål & rödvinssås – 375 kr
PARMIGIANA DI MELANZANE
aubergine, tomatsås, mozzarella & basilika – 295 kr
SIDES
Pommes frites & tryffelemulsion – 75 kr
Sallad med rädisor, ruccola & parmesan – 65 kr
Potatisstomp – 65 kr
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295 kr
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
sojagravad äggula, pistage, päron, citrusmajo, krispig kål & pommes frites – 295 kr
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött – 175 kr
CHOUX
med choklad & hasselnötter – 135 kr
SEMIFREDDO
med lingon – 135 kr
CITRONSORBERT
med Champagne – 155 kr
Chokladpralin, 1 st – 30 kr / 2 st – 55 kr
BARN
KÖTTBULLAR
rårörda lingon, inlagd gurka, potatispuré & gräddsås – 115 kr
Glasscoupe – 75 kr
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!