VECKANS LUNCHMENY
(Serveras tisdag – lördag mellan 12:00 – 15:00)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155
Burrata med panzanellasallad, basilika & pistage 165
ATT FORTSÄTTA MED
Gnocchi med västerbottenost, grön sparris & mizuna
från Eslöv 155
Lårfilé på majskyckling med stekt baby gem, Anchoïade, solrosfrön & skott, serveras med smörslungad potatis 155
Bouillabaisse med torsk och blåmusslor, rouille, krutonger & dill sallad, serveras med smörslungad potatis 155
Entrecôte med vit sparris, spenat, svartrot, tryffelpuré & rödvinssås 285
ATT AVSLUTA MED
Svenska jordgubbar & rabarber med vispad gräddfil, honung, maltcrumble & citronverbena 125
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!