VECKANS LUNCHMENY v.36
(Serveras tisdag till fredag 12:00 - 15:00)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155
Burrata med peperonata, pistagenötter & oxalis 165
ATT FORTSÄTTA MED
Bakad spetskål med stuvade belugalinser, cheddar & örtsallad med krutonger 155
Bräserade griskinder med äpple, grönkål & hasselnötter 155
Bouillabaisse med handskalade räkor & lax, rouille & fänkålssallad 155
Entrecôte med stekta kantareller, grönkål, Bordelaisesås & brödcrunch 285
ATT AVSLUTA MED
Mandelkaka med rabarber, krispigt bovete & vaniljglass 125
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR