VECKANS LUNCHMENY v.47
(Serveras tisdag till fredag 11:30 – 14:30 och lördag 13:00 – 16:00)
FÖRÄTTER
GRAVAT ANKBRÖST
smörstekt bröd, svampkräm & picklad lök – 125 kr
SARDINER I TIN CAN
citron, persilja & surdegsbröd – 155 kr
VECKANS LUNCHRÄTTER
CASSLOULET PÅ KORV, FLÄSK & SMÖRBÖNOR
grönkål & krispig lök – 155 kr
TAGLIATELLE & KRÄMIG SVAMPSÅS
persilja, picklade kantareller & ostchips – 165 kr
HAVETS WALLENBERGARE
gröna ärtor, dillsås, brynt smör & citron – 165 kr
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295 kr
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
ostronskivling, sojamajonnäs, jordärtskocka & pommes frites – 285 kr
ATT AVSLUTA MED
CRÈME BRÛLÉE
med rårörda bär – 105 kr
CHOKLADPRALIN
1 st – 30 kr / 2 st – 55 kr
BARN
Schnitzel & pommes frites – 115 kr
Glasscoupe – 75 kr
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR