VECKANS LUNCHMENY v.36


(Serveras tisdag till fredag 12:00 - 15:00)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155


Burrata med peperonata, pistagenötter & oxalis 165



ATT FORTSÄTTA MED


Bakad spetskål med stuvade belugalinser, cheddar & örtsallad med krutonger 155


Bräserade griskinder med äpple, grönkål & hasselnötter 155


Bouillabaisse med handskalade räkor & lax, rouille & fänkålssallad 155


Entrecôte med stekta kantareller, grönkål, Bordelaisesås & brödcrunch 285



ATT AVSLUTA MED


Mandelkaka med rabarber, krispigt bovete & vaniljglass 125


Chokladtryffel 45




Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!