VECKANS LUNCHMENY v.41


(Serveras tisdag till fredag 12:00 - 15:00)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155


Laxtartar med fänkål, äpple, creme fraiche & crostini 110



ATT FORTSÄTTA MED


Hummus med bakade rotfrukter, getost & dukkha 155



Majskyckling med bakade skogschampinjoner, rotselleripuré
& pepparsås 155



Fiskqueneller med havskräftssås, bräserad purjolök,
regnbågsrom & dill 175



Entrecôte med rostade betor, grönkål, kantareller & portvinssås 285



ATT AVSLUTA MED


Mandelkaka med rabarber, hallonsorbet & bovete 125


Chokladtryffel 45




Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!