VECKANS LUNCHMENY


(Serveras tisdag – lördag mellan 12:00 – 15:00)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155


Burrata med panzanellasallad, basilika & pistage 165



ATT FORTSÄTTA MED


Gnocchi med västerbottenost, grön sparris & mizuna
från Eslöv 155


Lårfilé på majskyckling med stekt baby gem, Anchoïade, solrosfrön & skott, serveras med smörslungad potatis 155


Bouillabaisse med torsk och blåmusslor, rouille, krutonger & dill sallad, serveras med smörslungad potatis 155


Entrecôte med vit sparris, spenat, svartrot, tryffelpuré & rödvinssås 285



ATT AVSLUTA MED


Svenska jordgubbar & rabarber med vispad gräddfil, honung, maltcrumble & citronverbena 125


Chokladtryffel 45




Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!