VECKANS LUNCHMENY v.50
(Serveras tisdag till fredag 11:30 – 14:30)
FÖRÄTTER
FRANSK LÖKSOPPA
med Gruyère crostini – 105 kr
SARDINER I TIN CAN
citron, persilja & bröd – 155 kr
VECKANS LUNCHRÄTTER
KEJSARHATT
stekt polenta, grönkål, Stilton & hasselnötter – 155 kr
FLÄSKKOTLETT PÅ BEN
potatisstomp, rödbeta & äpple – 155 kr
FISK & SKALDJURSRISOTTO
konfiterad citron & saffran – 155 kr
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295 kr
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
ostronskivling, sojamajonnäs, jordärtskocka & pommes frites – 285 kr
ATT AVSLUTA MED
BJÖRNBÄRSMOUSSE
citronsockerkaka & vaniljglass – 105 kr
CHOKLADPRALIN
1 st – 30 kr / 2 st – 55 kr
BARN
Schnitzel & pommes frites – 115 kr
Glasscoupe – 75 kr
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR