VECKANS LUNCHMENY v.41
(Serveras tisdag till fredag 12:00 - 15:00)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Salami (Fuet casa riera) & mini chorizo 120
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155
Laxtartar med fänkål, äpple, creme fraiche & crostini 110
ATT FORTSÄTTA MED
Hummus med bakade rotfrukter, getost & dukkha 155
Majskyckling med bakade skogschampinjoner, rotselleripuré
& pepparsås 155
Fiskqueneller med havskräftssås, bräserad purjolök,
regnbågsrom & dill 175
Entrecôte med rostade betor, grönkål, kantareller & portvinssås 285
ATT AVSLUTA MED
Mandelkaka med rabarber, hallonsorbet & bovete 125
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR