MENY


(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Minimorötter från Eslöv med hummus 65


Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155


Sharing is caring – Stationens tapasfat för två 295




TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500



FÖRRÄTTER 165


Getostmousse med bakade betor, pepparrotsmajo, hasselnötter & picklad steklök


Tartar på skånsk oxe med ostronskivling, tryffelmajo
& jordärtskocka



VARMRÄTTER 285


Svampfylld savoykål med lingongelé, brynt lökkräm,
bakade äpplen & friterad lök


Röding med blomkålspuré, brynt smör, broccoli,
sotad lök & dill


Ankbröst med kryddbakad pumpa, gräddkokt kål & portvinssås



SIDES


Svensk färskpotatis 45


Huvudsallad & rädisor med fransk vinägrett 65



DESSERT 125


Chokladfondant med björnbärskompot & vaniljglass


Vit chokladmousse med äppelkompott, stekt choklad,
bovete & dill



VINPAKET (tre utvalda glas) 400



ATT AVSLUTA MED


3 sorters utvald ost med sött & sprött 175


Chokladtryffel 45






Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!