MENY
(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Minimorötter från Eslöv med hummus 65
Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155
Sharing is caring – Stationens tapasfat för två 295
TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500
FÖRRÄTTER 165
Getostmousse med bakade betor, pepparrotsmajo, hasselnötter & picklad steklök
Tartar på skånsk oxe med ostronskivling, tryffelmajo
& jordärtskocka
VARMRÄTTER 285
Svampfylld savoykål med lingongelé, brynt lökkräm,
bakade äpplen & friterad lök
Röding med blomkålspuré, brynt smör, broccoli,
sotad lök & dill
Ankbröst med kryddbakad pumpa, gräddkokt kål & portvinssås
SIDES
Svensk färskpotatis 45
Huvudsallad & rädisor med fransk vinägrett 65
DESSERT 125
Chokladfondant med björnbärskompot & vaniljglass
Vit chokladmousse med äppelkompott, stekt choklad,
bovete & dill
VINPAKET (tre utvalda glas) 400
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött 175
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR