MENY
(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Minimorötter från Eslöv med hummus 65
Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155
Sharing is caring – Stationens tapasfat för två 295
TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500
FÖRRÄTTER 165
Burrata med peperonata, rostade pistagenötter & basilika
Tartar på skånsk oxe med ostronskivling, tryffelmajo & jordärtskocka
VARMRÄTTER 285
Buntbetor med getost, hasselnötter, picklad jalapeno & grönkål
Hälleflundra med puré på fänkål & rotselleri, fänkålssallad,
pata negra-strössel & skaldjursvelouté
Entrecôte med betor, buntmorötter, vinbärsky & solrosskott
DESSERT 125
Chokladbrownie med rabarber & vaniljglass
Sockerkaka med hallon, vaniljmascarpone & rostat bovete
VINPAKET (tre utvalda glas) 400
SIDES
Svensk färskpotatis 45
Huvudsallad & rädisor med fransk vinägrett 65
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött 175
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR