MENY


(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120


Sharing is caring – Saras tapasfat för två 295





TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500



FÖRRÄTTER 165


Bakad blomkål, comté, färskost, tryffel & hasselnötter


Paté de champagne med hemmabakad brioche,

rödlöksmarmelad & cornichons



VARMRÄTTER 285


Ravioli fylld med grön ärtkräm & ricotta med stekta färska ärtor, grön sparris, parmesan, brynt smör & citron


Rödtunga med majrova & rädisor från Eslöv, beurre blanc på havskräfta, forellrom & potatisflarn


entrecôte, Pommes anna med ramslök, mizuna, semitorkad tomatsallad & madeirasky



DESSERT 125


Blondie med maraschino körsbär & chokladglass


Svenska jordgubbar & rabarber med vispad gräddfil, honung, maltcrumble & citronverbena




VINPAKET (tre utvalda glas) 400



SIDES


Krispig potatis med persilja 65


Salanova från Saba med dijonvinägrett 65




ATT AVSLUTA MED


3 sorters utvald ost med sött & sprött 175


Chokladtryffel 45






Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!