MENY
(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)
SNACKS
Friterade Valencia Mandlar – 65 kr
Oliver – 65 kr
Chips – 45 kr
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd – 155 kr
Stationens tapas för två – 295 kr
FÖRÄTTER
LÖJROM FRÅN VÄNERN
potatisterrin, crème fraiche & rödlök – 185 kr
JORDÄRTSKOCKA
tryffelvinaigrette & hasselnötter – 175 kr
HJORTCARPACCIO
plommon, pumpa & pistage – 175 kr
VARMRÄTTER
ENTRECÔTE
honungsrostad majrova, grönkål & rödvinssås – 350 kr
GÖSFILÉ
rotsellerifondant, äpple, Sandefjordssås med forellrom – 355 kr
LÅNGBAKAD VITKÅL
vitbönspuré, rågbröd & persilja – 285 kr
SIDES
Pommes frites & dragonemulsion – 85 kr
Potatisstomp – 55 kr
Sallad med ruccola & parmesan – 65 kr
ALLTID PÅ STATIONEN
FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295 kr
RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE
rödbeta, rödlök, cornichons & senapsemulsion – 285 kr
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött – 175 kr
CRÈME BRÛLÉE
med kaffesmak & mandelflarn – 135 kr
CHOKLADTARTE
hjortron & crème fraiche – 135 kr
CITRONSORBERT
med Champagne – 155 kr
Chokladpralin, 1 st – 30 kr / 2 st – 55 kr
BARN
Schnitzel & pommes frites – 115 kr
Glasscoupe – 75 kr
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR