MENY


(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar 65


Manzanilla oliver 90


Minimorötter från Eslöv med hummus 65


Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd 155


Sharing is caring – Stationens tapasfat för två 295




TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500



FÖRRÄTTER 165


Burrata med peperonata, rostade pistagenötter & basilika


Tartar på skånsk oxe med ostronskivling, tryffelmajo & jordärtskocka



VARMRÄTTER 285


Buntbetor med getost, hasselnötter, picklad jalapeno & grönkål


Hälleflundra med puré på fänkål & rotselleri, fänkålssallad,

pata negra-strössel & skaldjursvelouté


Entrecôte med betor, buntmorötter, vinbärsky & solrosskott



DESSERT 125


Chokladbrownie med rabarber & vaniljglass


Sockerkaka med hallon, vaniljmascarpone & rostat bovete




VINPAKET (tre utvalda glas) 400



SIDES


Svensk färskpotatis 45


Huvudsallad & rädisor med fransk vinägrett 65




ATT AVSLUTA MED


3 sorters utvald ost med sött & sprött 175


Chokladtryffel 45






Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!