MENY


(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)




ATT STARTA MED


Saltrostade spanska mandlar – 65 kr


Manzanilla oliver – 90 kr


Minimorötter från Eslöv med hummus – 65 kr


Salami (Fuet casa riera) & minichorizo – 120 kr


Spanska sardiner i tin can med citron, persilja
& surdegsbröd – 155 kr


Sharing is caring – Stationens tapasfat för två – 295 kr




TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500 kr



FÖRRÄTTER165 kr


Getostmousse med bakade betor, pepparrotsmajo,
hasselnötter & picklad steklök


Tartar på skånsk oxe med ostronskivling, tryffelmajo
& jordärtskocka



VARMRÄTTER285 kr


Svampfylld savoykål med lingongelé, brynt lökkräm,
bakade äpplen & friterad lök


Röding med blomkålspuré, brynt smör, broccoli,
sotad lök & dill


Ankbröst med kryddbakad pumpa, gräddkokt kål & portvinssås



SIDES


Svensk färskpotatis – 45 kr


Huvudsallad & rädisor med fransk vinägrett – 65 kr



DESSERT125 kr


Chokladfondant med björnbärskompot & vaniljglass


Vit chokladmousse med äppelkompott, stekt choklad,
bovete & dill



VINPAKET (tre utvalda glas)400 kr



ATT AVSLUTA MED


3 sorters utvald ost med sött & sprött – 175 kr


Chokladtryffel – 45 kr






Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!