MENY


(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)




SNACKS


Friterade Valencia Mandlar – 65 kr

Oliver – 65 kr

Chips – 45 kr

Spanska sardiner i tin can med citron, persilja & surdegsbröd – 155 kr

Stationens tapas för två – 295 kr



FÖRÄTTER


LÖJROM FRÅN VÄNERN

potatisterrin, crème fraiche & rödlök – 185 kr


JORDÄRTSKOCKA

tryffelvinaigrette & hasselnötter – 175 kr


HJORTCARPACCIO

plommon, pumpa & pistage – 175 kr



VARMRÄTTER


ENTRECÔTE

honungsrostad majrova, grönkål & rödvinssås – 350 kr


GÖSFILÉ

rotsellerifondant, äpple, Sandefjordssås med forellrom – 355 kr


LÅNGBAKAD VITKÅL

vitbönspuré, rågbröd & persilja – 285 kr



SIDES


Pommes frites & dragonemulsion – 85 kr

Potatisstomp – 55 kr

Sallad med ruccola & parmesan – 65 kr



ALLTID PÅ STATIONEN


FISK & SKALDJURSSOPPPA
lax, torsk, räkor, blåmusslor, rouille & krutonger – 295 kr


RÅBIFF PÅ SKÅNSK OXE

rödbeta, rödlök, cornichons & senapsemulsion – 285 kr




ATT AVSLUTA MED


3 sorters utvald ost med sött & sprött – 175 kr


CRÈME BRÛLÉE

med kaffesmak & mandelflarn – 135 kr


CHOKLADTARTE

hjortron & crème fraiche – 135 kr


CITRONSORBERT
med Champagne – 155 kr


Chokladpralin, 1 st – 30 kr / 2 st – 55 kr



BARN


Schnitzel & pommes frites – 115 kr

Glasscoupe – 75 kr




Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!