MENY
(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar – 65 kr
Manzanilla oliver – 90 kr
Minimorötter från Eslöv med hummus – 65 kr
Salami (Fuet casa riera) & minichorizo – 120 kr
Spanska sardiner i tin can med citron, persilja
& surdegsbröd – 155 kr
Sharing is caring – Stationens tapasfat för två – 295 kr
TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) – 500 kr
FÖRRÄTTER – 165 kr
Getostmousse med bakade betor, pepparrotsmajo,
hasselnötter & picklad steklök
Tartar på skånsk oxe med ostronskivling, tryffelmajo
& jordärtskocka
VARMRÄTTER – 285 kr
Svampfylld savoykål med lingongelé, brynt lökkräm,
bakade äpplen & friterad lök
Röding med blomkålspuré, brynt smör, broccoli,
sotad lök & dill
Ankbröst med kryddbakad pumpa, gräddkokt kål & portvinssås
SIDES
Svensk färskpotatis – 45 kr
Huvudsallad & rädisor med fransk vinägrett – 65 kr
DESSERT – 125 kr
Chokladfondant med björnbärskompot & vaniljglass
Vit chokladmousse med äppelkompott, stekt choklad,
bovete & dill
VINPAKET (tre utvalda glas) – 400 kr
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött – 175 kr
Chokladtryffel – 45 kr
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!
Observera att vi är en kontantfri restaurang.
EN DEL AV COLT & KULTUR