MENY
(Serveras torsdag, fredag och lördag kväll)
ATT STARTA MED
Saltrostade spanska mandlar 65
Manzanilla oliver 90
Salami (Fuet casa riera) & minichorizo 120
Sharing is caring – Saras tapasfat för två 295
TRERÄTTERSMENY (valfri förrätt, varmrätt & dessert) 500
FÖRRÄTTER 165
Bakad blomkål, comté, färskost, tryffel & hasselnötter
Paté de champagne med hemmabakad brioche,
rödlöksmarmelad & cornichons
VARMRÄTTER 285
Ravioli fylld med grön ärtkräm & ricotta med stekta färska ärtor, grön sparris, parmesan, brynt smör & citron
Rödtunga med majrova & rädisor från Eslöv, beurre blanc på havskräfta, forellrom & potatisflarn
entrecôte, Pommes anna med ramslök, mizuna, semitorkad tomatsallad & madeirasky
DESSERT 125
Blondie med maraschino körsbär & chokladglass
Svenska jordgubbar & rabarber med vispad gräddfil, honung, maltcrumble & citronverbena
VINPAKET (tre utvalda glas) 400
SIDES
Krispig potatis med persilja 65
Salanova från Saba med dijonvinägrett 65
ATT AVSLUTA MED
3 sorters utvald ost med sött & sprött 175
Chokladtryffel 45
Om du undrar något kring matallergier är det bara att fråga!